Η Mamasoft είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο της συσκευασίας προϊόντων χαρτιού


Η χαρτοβιομηχανία Mamasoft με έδρα την Κρήτη και συγκεκριμένα στο Νομό Ηρακλείου, όπου σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3000τμ, παράγει και συσκευάζει προϊόντα χαρτιού υψηλής ποιότητας για οικιακή και επαγγελματική (HO.RE.CA.) χρήση. Με τέσσερις γραμμές παραγωγής, τα προϊόντα μας προσαρμόζονται τόσο στις ανάγκες των καταναλωτών, όσο και στις ανάγκες των πελατών μας.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 2007 με την παραγωγή Χαρτικών Mamasoft Οικιακής χρήσης και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να επεκταθεί και στα προϊόντα ειδικά για επαγγελματίες (HO.RE.CA.).

Τα προϊόντα μας είναι στα ράφια αρκετών αλυσίδων Σουπερ Μάρκετ όπως Χαλκιαδάκη, Αριάδνη, Ελληνικά Μάρκετ, Μετρό, Κρητικά Μάρκετ κ.α.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις της αγοράς, η εταιρία Mamasoft προσαρμόζει τα προϊόντα της σε ότι νέο και καινοτόμο, χρειάζονται οι πελάτες της στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Mamasoft επενδύει στην κρητική αγορά και κατ επέκταση και στην Ελληνική αγορά. Η τεράστια εμπειρία στην επιχειρηματικότητα, στην παράγωγη και στην διοίκηση και οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου του χαρτιού στην Ελλάδα αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία και σιγουριά για τους πελάτες μας.

Γνωρίστε την Mamasoft μέσα από τα αποτελέσματα της

Ιστορικό Mamasoft
3458

Τόνοι παραγωγής

Ιστορικό Mamasoft
856

Μέγεθος Μονάδας

  • 2005

    Το 2005 η εταιρεία παράγει το πρώτο της συσκευασμένο προϊόν στιγμιαίου καφέ, το MAMASCAFE.
  • 2007

    Το 2007 ξεκινάει να δραστηριοποιείται στο χώρο της χαρτοβιομηχανίας με τα προϊόντα λιανικής MAMASOFT, χαρτοπετσέτες, χαρτί κουζίνας και χαρτί υγείας.

Έπειτα ακολούθησαν κι άλλα προϊόντα , τα MAMASECO, από ανακυκλωμένο χαρτί πολύ οικονομικό που απευθύνεται σε χρήστες λιανικής.

Τελευταία σειρά προϊόντων είναι το MAMASCARE που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με την δεκαετή και πλέον παρουσία μας στο χώρο, της επεξεργασίας χαρτιού, έχουμε καταφέρει να εξελίσσουμε και να προσαρμόζουμε συνεχώς τα
προϊόντας μας ώστε οι καταναλωτές να έχουν ΤΗΝ ΦΟΡΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Η γκάμα των προϊόντων είναι απεριόριστη όσον αφορά τους επαγγελματίες γιατί μπορούμε να παράγουμε, στα πιο σύγχρονα μηχανήματα, Χαρτί Υγείας, Χαρτί Κουζίνας, Χαρτοπετσέτες και Χειροπετσέτες σε όλες τις διαστάσεις και γραμμάρια, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Με σεβασμό και ευθύνη απέναντι στον οικιακό καταναλωτή και στους εταιρικούς πελάτες της, η Mamasoft στοχεύει να κατακτήσει με την παρουσία της μια ηγετική θέση στην αγορά της Κρήτης και στη συνεχεία και στην υπόλοιπη αγορά της Ελλάδος και της Κύπρου.

Η βιώσιμη ανάπτυξη και ο σεβασμός στην κοινωνία και στο περιβάλλον, η παροχή αξιόπιστων προϊόντων χαρτιού υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος και η εισαγωγή καινοτόμων ιδεών και υπηρεσιών αποτελούν τους βασικούς άξονες δράσης της Mamasoft για την εδραίωσή της ως μιας από τις ποιο
αξιόπιστες και ανταγωνιστικες εταιρίες χαρτιού, καθώς και για τη δημιουργία ισχυρής σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί θεμελιώδη παράγοντα για τη μεσοπρόθεσμη ανάπτυξη κάθε εταιρίας. Σε αυτό το πλαίσιο η Mamasoft θεωρεί σημαντικούς τους ανθρώπους που τη συνθέτουν και στοχεύει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους και στην παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών εργασίας.

Η διαρκής εκπαίδευση και εξειδίκευση και η δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος αποτελούν προτεραιότητα της Mamasoft για την καλύτερη απόδοση των εργαζομένων της και κατά συνέπεια τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ανάπτυξη της επιχείρησης.

Αφοσιωμένοι και εξειδικευμένοι εργαζόμενοι, ικανά και έμπειρα στελέχη συνθέτουν το Ανθρώπινο Δυναμικό της Mamasoft που ενεργεί με στόχο την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο σεβασμός στο περιβάλλον και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, μέσα στην οποία αναπτύσσεται αλλά και απευθύνεται η Mamasoft, αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για την εταιρεία.

Αναγνωρίζοντας ότι μια επιχείρηση επηρεάζει και επηρεάζεται από το περιβάλλον αλλά και από την κοινωνία, η Mamasoft, φροντίζει για το ενεργειακό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας προάγοντας την ανακύκλωση, εφαρμόζοντας οικολογικές πολιτικές στη λειτουργία της, επιμορφώνοντας το προσωπικό και τα στελέχη της.

Οι ίσες ευκαιρίες εξέλιξης για το Ανθρώπινο Δυναμικό, ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και σύγχρονων, οικολογικών τεχνολογιών αποτελούν μονόδρομο για την ανάπτυξη μιας υγιούς εταιρείας, όπως η Mamasoft, που φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε μια από τις ηγέτιδες στον χώρο τις παράγωγης και εμπορίας χαρτιού.